Schrijvers

vkreeks

Mijn vriendin heeft gisteren ook naar het interview van Cornald Maas met Arnon Grunberg gekeken. Ze dacht hetzelfde als ik. Aardige man geworden, eerder eigenlijk een beetje een rare snijboon. Zo’n snijboon dat ik niet eens ooit een boek van hem gelezen heb. Eerst zal Arna Langenbach zelf een roman schrijven voor zij er een van Arnon Grunberg leest. Nee, dat is onzin. Misschien toch het snijboongehalte van de persoon. Of niet willen lezen wat iedereen al las. Dat gaat ook niet altijd op. Geen idee dus. ‘Aan me voorbijgegaan’, zal ik maar zeggen.
Ik ben aan het inlopen, want ik bezit een deel van de Volkskrantreeks debuutromans. “Blauwe Maandagen” is de eerste. Ik dacht altijd dat de titel Blauwe Maandag was, maar het is dus meervoud. Leuk boek!
Ik ben ook nog bezig in Juliette, en vanmorgen in Boeken was Adriaan van Dis, kan niet wachten om aan zijn nieuwste boek te beginnen*.
Ontdekt heb ik hoe ik tijd kan snoepen door bij delen van favoriete tvprogramma’s die minder interessant zijn de volumeknop uit te zetten.
Meer lezen, minder tv dus, beter voor de ziel.
grunberg
*niet dat ik dat boek al bezit maar het leuke van deze tijd is wel dat nieuwe boeken al snel tweedehands te krijgen zijn

Advertenties

test

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s